A héten szerkesztőségünk tagjait Dr. Steinberger gyümölcs- és zöldséglevek várták az irodában, hogy segítsenek feltölteni a téli hónapokban legyengült szervezetünket!
A télen igénybevett immunrendszer a tavasz beköszöntével vitaminért kiált, de sajnos gyümölcsökkel-zöldségekkel ezekben a hónapokban még mindig nem tudjuk pótolni a tápanyagokat. Ugyan már találunk az üzletekben salátába valót, de ezek még üvegházban nevelkedett termékek, nagyon kevés bennük a vitamin.
Erre tökéletes megoldást nyújtanak Dr. Steinberger gyümölcs- és zöldséglevei, melyek az év minden szakaszában beszerezhetőek! A Dr. Steinberger termékek nyersen préselt gyümölcsök és zöldségek levéből készülnek, nem tartalmaznak káros anyagokat, tartósítószereket, színezéket, így 100%-ban természetes módon vitalizálják a szervezetet. A Magyarországon 1996. óta kedvelt márka termékei között mindenki megtalálja a számára szükséges darabot: amellett, hogy pótolják a különböző vitaminokat és ásványi anyagokat, vannak kifejezetten a gyomor, szív, csontok vagy az immunrendszer támogatásáért felelős levek is.
Legkíváncsibbak a Bio Céklalére voltunk, ami a természet ajándéka! Rengeteg ásványi anyag és vitamin található benne, úgy mint kalcium, foszfor, vas, nátrium, kálium, kén, magnézium, A-, B- és C-vitamin. Ebből napi 2 deci ajánlott, a léböjt kúra részeként is tökéletes! Színe gyönyörű bíborvörös és ízétől se ódzkodjunk: nincs mesterséges adalékanyagokkal feltuningolva, így csak a zöldség természetes zamatát érezitek majd.
A Bio Zöldbúzafű-koktél több összetevőből álló vitaminbomba. Zöldbúzafű levéből, zöldteából, almaléből, agavesűrítményből készül spirulina mikroalga hozzáadásával. A búzafű friss levében vitaminok, enzimek, fehérjék, rengeteg ásványi anyag és nyomelem található, tehát minden, amire testünknek szüksége van. Ez az igazán zöld koktél a szó minden értelmében!
A Vitesse termékcsalád két termékét is kipróbálhattuk. A Gyomorbarát gyümölcslé – amellett, hogy a piros bogyóknak köszönhetően íze nagyon finom – egy óriási problémára nyújt megoldás: a sok stressz, helytelen táplálkozás gyomorpanaszokhoz vezet, melyben nagyon sok ember szenved. Ez alól szerkesztőségünk tagja sem kivételek, ezért kifejezetten örültünk ennek az üvegnek, főleg mikor pozitív hatásit is elkezdtük észlelni! A vegyes gyümölcslében található ásványi anyagok segítenek helyreállítani az emésztőrendszer működését, amit az ezzel a problémával küzdők egy-két nap után tapasztalnak is.. Könnyebb, egészségesebb és nem utolsósorban sokkal finomabb is legurítani ebből naponta néhány pohárral, mint rendszeresen gyógyszereket kapkodni.
A másik lé, amit a Vitesse termékcsaládból megkóstolhattunk egy déli gyümölcsökből préselt ital, ami a csontok egészségéért felelős. Csontjainkra nem csak öregkorban kell odafigyelnünk, sokkal egyszerűbb megelőzni a bajt, mint később orvosolni. Ehhez nyújt segítséget ez a lé, mely rengeteg kalciumot és D-vitamint tartalmaz, melyek a csontokba beépülve erősítik azt. A nagyon intenzív ízben az ananász dominál, selymes, könnyen iható, igazán finom.
Töltsd fel te is szervezeted gyümölcs- és zöldséglevekkel, és vegye át a tavaszi fáradtság helyét nálad is a tavaszi zsongás!